Psykolog Charlotte Jensen

Psykologisk rådgivning og samtaleterapi

Ring nu: 41 44 13 75

samtale psykologi terapeut
samtale psykologi terapeut

Sorg og krise

Få hjælp til at bearbejde din sorg og krise gennem støtte til at genskabe kontakten til dine ressourcer og til at finde nyt fodfæste i dit liv.

Kronisk sygdom

Få støtte til at mestre kronisk sygdom som voksen. Sæt ord på udfordringerne, bearbejd tabene og få strategier til at håndtere hverdagen.

Selvværdsproblemer

Arbejd med dine negative forestillinger og selvopfattelse. Opbyg et mere stabilt fundament med ny adfærd og tanker og med øget tro på dig selv.

Chok og traume

Bearbejd traumet på en nænsom måde, så du kommer ud af ”osteklokken” og genfinder livsglæden og kontakten til dine ressourcer.

Stress

Lær strategier til at spænde af i krop og psyke samt til at ændre dine tankemønstre, vaner og adfærd, så du oplever mindre stress.

Oplæg og undervisning

Bliv bedre til at mestre hverdagens udfordringer ved kronisk sygdom hos børn og voksne. For patientforeninger og offentlige faggrupper.

Hej! Jeg hedder Charlotte Jensen

Autoriseret psykolog i Højbjerg, Århus.

På denne side kan du læse om, hvem jeg er, hvordan jeg arbejder, og hvad jeg kan tilbyde dig. Jeg håber, du finder den information, du har behov for til at kunne afgøre, om et af mine tilbud i form af terapi for voksne, terapi for børn og oplæg eller undervisning matcher det, du søger.

Flere kan opleve, at der både noget ukendt og sårbart forbundet med at kontakte en psykolog. At åbne sig op foran et vildt fremmed menneske, som man skal fortælle nogle svære personlige ting. Dette kan være et stort skridt at tage, som kræver både mod og vilje.

"Jeg gør altid mit bedste for at skabe rammer, hvor du kan føle dig tryg og får en god oplevelse. Dette gør jeg blandt andet ved kontaktfuldt nærvær, personligt engagement, empati samt tydelighed. Jeg har stor fokus på kvalitet, hvor det ikke handler om, at få så mange folk igennem som muligt."

I mit arbejde som psykolog er jeg dagligt i kontakt med børn, unge og voksne, der af forskellige grunde befinder sig i en situation, som de har søgt hjælp til at håndtere. Jeg har stor erfaring med psykologisk rådgivning af mange forskellige problemstillinger gennem understøttende terapeutiske forløb, og jeg giver altid mine klienter nogle værktøjer til at håndtere deres udfordringer.

De bedste hilsener

Charlotte Jensen

41 44 13 75

Ring nu – og få en uforpligtigende snak om det, du har brug for.

Bogudgivelser

Det kronisk syge barn - og livet i familien

Bogen handler om hele familiens trivsel fra diag-nosetidspunktet med chokket og krisen til den efterfølgende hverdag med ændrede roller og livsvilkår. Forældre til et kronisk sygt barn kan finde øvelser og forslag til, hvordan de kan håndtere barnets sygdom.

Af Charlotte Jensen

Smerter hos børn - indsigt, mestring, lindring

Bogen er den første af sin art i Danmark, og er en solid grundbog om smerter hos børn fra 0 år og op til teenageårene. Bogen henvender sig til forældre og fagpersoner og tager afsæt i en psykologisk og neurofysiologisk tilgang til smerter.

Af Charlotte Jensen og Maiken Bjerg

Scroll to Top